Kitten

Als u geïnteresseerd bent in een van mijn kittens, neem dan contact met mij op via e-mail of per privébericht waarin u uw familie, uw woonplaats en uw leven met een Noorse kat voorstelt.

Tijdens de eerste maand blijven de kittens onder observatie, de tijd om hun evolutie op het gebied van gezondheid en karakter te observeren. Na deze tijd, als ze als beschikbaar worden vermeld, kunt u een kitten kiezen voor maximaal een maand. U kunt dan de optie annuleren of een reservering maken.

Reserveren kan vanaf de 8e week na bezoek aan de fokkerij alleen op afspraak. Ik behoud het recht om de reservering op elk moment te annuleren zonder dat hiervoor een rechtvaardiging nodig is. De reservering wordt bevestigd door de betaling van een niet-restitueerbare aanbetaling.

De kittens verlaten de fokkerij tussen 13 en 15 weken, gevaccineerd, ontwormd, geïdentificeerd en gesteriliseerd.

Ze vertrekken met:

- een Europees vaccinatiepaspoort typhus - coryza - leucose (+ rabiës indien buiten België) en ontwormd

- het certificaat van aanvraag voor stamboom (of de officiële stamboom als dit is aangekomen)

- bewijs van identificatie-chip registratie

- sterilisatie certificaat

- een verkoopovereenkomst 

- praktische informatie

- een kittenpakket inclusief speelgoed en een voedselmonster

Volgens de nieuwe regelgeving van het Waalse Gewest moet u een vragenlijst invullen en een vergunning voorleggen om een ​​huisdier te houden dat jonger is dan een maand. Deze vergunning moet u aanvragen bij het gemeentebestuur van uw woonplaats als u in het Waalse Gewest woont of, zo niet, bij de openbare dienst van Wallonië op het adres: fichiercentral.environnement@spw.wallonie.be

Status van kittens:

Onder observatie: het kitten is nog niet beschikbaar

Beschikbaar: u kunt contact met mij opnemen 

Optie: iemand heeft interesse maar het is nog niet geboekt, u kunt contact met mij opnemen voor het geval de optie wordt opgeheven

Gereserveerd: dit kitten is niet meer beschikbaar

Nesten