Mijn naam is Evelyne Hanf, ik woon in België in Malmedy, een klein stadje in de provincie Luik, vlakbij de Duitse en Luxemburgse grens.​
Ik leef al met dieren sinds ik klein was en fok sinds 2021 Noorse boskatten. Mijn erkenningsnummer: HK02601004

De katten wonen bij mij en mijn hond Bella in huis. Ze zijn volwaardige leden van de familie. We wonen in een eengezinswoning met een grote tuin, maar ik laat mijn katten niet vrij rond. Het terras is omgetoverd tot een beveiligde patio, zodat we samen van het buitenleven kunnen genieten. Ik heb ook een speciale kamer voor mijn kater geïnstalleerd waar hij kan genieten van een zeer comfortabel interieur en een veilige buitenruimte. 

Ik heb onder meer voor de Noorse Boskat gekozen vanwege zijn karakter, zijn gezelligheid met mensen maar ook met honden, zijn grote formaat, zijn mooie kop, zijn aanwezigheid, maar ook vanwege de puurheid van het ras en zijn natuurlijke oorsprong.

Ik heb mijn affix “des cailloux enchantés” gekozen omdat ik erg geïnteresseerd ben in lithotherapie en het magische universum. Mijn "stenen" liggen overal in huis en bij mij, het was onvermijdelijk dat ze ook bij de cattery hoorden.